Aanrijding buiten jouw schuld?

Wanneer je wordt aangereden door iemand anders hebben we in Nederland het herstel van de auto goed geregeld. Je auto met schade wordt in Nederland gelijk na de aanrijding weg gebracht naar een schadeherstelbedrijf. De kosten van de reparatie komen voor rekening van de verzekeraar van de veroorzaker. Maar wat we niet doen, is ook compensatie aanvragen voor de tijd dat we niet kunnen werken, de stress die het ongeluk veroorzaakt en de bijkomende kosten die wij maken. Terwijl je hier wel recht op hebt en dit ook netjes gedekt is in de WA premie die iedereen betaalt. Nu betalen wij dit dus zelf. Gevolgrecht wil iedereen toegang geven tot dit recht en helpen met het regelen van de vergoeding.

Het recht op een vergoeding van jouw schade is wettelijk vastgelegd in Art. 6:95 BW en het recht op kosteloze hulp van ons is wettelijk vastgelegd in Art. 6:96 BW

Start de zelftest

Ontdek direct of je in aanmerking komt voor een schadeloosstelling en de hoogte daarvan.

Het Ondernemerscollectief

Deze dienst wordt u aangeboden door Het Ondernemerscollectief.

Doordat je de test invult kunnen wij de kans bepalen dat je in aanmerking komt voor een schadeloosstelling en de hoogte daar van.

Ik stond te wachten voor het verkeerslicht en iemand reed me van achteren aan. Last van mijn nek en enige hinder. Ik rekende nergens op maar ik bleek recht te hebben op €2.200.

Meneer de Boer, Scheveningen

Persoonlijke- en professionele hulp. Auto-ongeluk gehad met veel schade. Een half jaar last van gehad met een hoop geregel. De schadeloosstelling van €3.400 maakte veel goed.

Mevrouw Groenveld, Harlingen

Heb ik ook recht op compensatie?

Illustratie auto ongeluk

Ook als je geen medische kosten hebt gemaakt, heb je recht op een vergoeding voor gemist inkomen, de schok van het ongeval en ongevraagd geregel. Heb je materiële- en psychische schade, dan loopt de vergoeding al snel op. In ons aanmeldproces bepalen we dit met een paar eenvoudige vragen.

Belangrijk is dat je zo snel mogelijk in actie komt. Wij raden je altijd aan om zo snel mogelijk langs de huisarts te gaan.

Start de zelftest